ثبت 38 هزار اثر دریازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، زمان برگزاری در انتظار اعلام ستاد کرونا
به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، مهلت ثبت نام و ثبت اثر برای شرکت در یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ که توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با شعار هر خانه یک پایگاه برگزار می گردد، با دریافت بیش از 38 هزار اثر خاتمه یافت.
به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، دکتر حسن زائری لطف مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، ضمن تقدیر از استقبال کم نظیر علاقه مندان به جشنواره بین المللی سیمرغ بیان نمود: مجموع کل آثار ثبت شده در جشنواره 38 هزار و 894 اثر بود که از این میان تعداد 4142 اثر در بخش بین الملل، 13150 اثر در بخش ملی و 21602 اثر در بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی به ثبت رسیده است.
همچنین در بخش بین الملل این جشنواره بیش از 2000 شرکت کننده از 116 کشور مختلف شرکت نموده و تعداد 2233 فیلم کوتاه، 759 فیلم مستند، 500 پویانمایی و 650 پوستر به ثبت رساندند.
زائری لطف با اشاره به اهمیت محورهای اعلام شده در جشنواره توضیح داد: محورهای اعلام شده در فراخوان جشنواره با استعلام از بخش های مختلف وزارت بهداشت انجام و با هدف استفاده از خروجی آثار جشنواره سیمرغ در جهت ترویج فرهنگ سلامت، اعلام شد.
مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، خروجی جشنواره بین المللی سیمرغ را روشن نگه داشتن چراغ فعالیت های فرهنگی بین دانشجویان و دانشگاه ها در دوران کرونا برشمرد و گفت: در شرایط کرونا با توجه به شرایط پیش آمده در دانشگاه ها، جشنواره بین المللی سیمرغ با هدف ایجاد شور، نشاط، حرکت و پویایی در دانشگاه های علوم پزشکی فراخوان داد و خوشبختانه شاهد فراوری آثار بسیار خوبی در رشته های مختلف و همچنین با رعایت پروتکل های اعلامی از سوی معاونت در دانشگاه ها بودیم.
به گزارش مفدا، وی بیان کرد تعداد کل کاربران شرکت کننده در جشنواره بدون احتساب رشته های گروهی، 16953 نفر و با احتساب رشته های فردی و گروهی بیش از 30 هزار نفر بوده است. زائری لطف با بیان اینکه در سال 99 که یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ برگزار گردید، پاندمی کرونا شایع شده بود و ما در طول این سال تعطیلی بزرگی را تجربه کردیم ولی با این حال این میزان مشارکت نشان از اهمیت فعالیت های فرهنگی در بین دانشگاهیان بوده است.
زائری لطف با قدردانی از مسئولان دبیرخانه های دانشگاهی که در شرایط سخت کرونا به هماهنگی با دانشجویان و جمع آوری آثار مشغول هستند بیان کرد: از نظر تعداد آثار ثبت شده در هر دانشگاه، دانشگاه های علوم پزشکی تبریز با ثبت 6014 اثر پیشتاز و دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه با 5801 اثر و کرمان با 2633 اثر در رتبه های بعدی قرار دارند.
وی در رابطه با اضافه شدن بخش ملی در جشنواره یازدهم اضافه نمود: بخش ملی با هدف ترویج فرهنگ سلامت، تقویت فضای پر نشاط و انگیزه فرهنگی و هنری در عموم مردم جامعه و جلب توجه به مسائل مهم نظام سلامت در کشور اضافه شد.
زائری لطف با اشاره به برگزاری کارگاه های ادبی در 4 دوره اضافه نمود: دبیرخانه دائم جشنواره بین المللی سیمرغ، به مناسبت روز دانشجو، و برای اولین بار در ادوار مختلف جشنواره، دوره عمومی بخش ادبی را در قالب 4 دوره با عناوین داستان کوتاه، شعر طنز، شعر کلاسیک و شعر نو برگزار کرد که با استقبال بیش از 1000 نفر از دانشگاهیان روبرو شد.
وی در انتها توضیح داد: سال جاری 38894 اثر به یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ ارسال شده است و هیئت داوران از بین این آثار بهترین ها را انتخاب خواهند کرد. ارسال این تعداد اثر نشان از اهمیت والای جشنواره درمیان دانشگاهیان و کوشش شبانه روزی و جهادگرانه مسئولان دبیرخانه های دانشگاهی جشنواره دارد. همچنین درخصوص زمان نهایی برگزاری جشنواره با توجه به اطلاعیه های ستاد ملی مقابله با کرونا و شرایط پاندمی در کشور تصمیم گیری خواهد شد.
یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با شعار هر خانه، یک پایگاه سلامت در پنج بخش تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و موسیقی، برگزار خواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا