طرز تهیه کدو کلوبیج
به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، کدو کلوبیج یک شیرینی خوشمزه است که گیلانی ها آن را برای عصرانه تهیه و میل می نمایند. برای طرز تهیه این شیرینی خوش طعم و عالی از کدو حلوایی استفاده می نمایند و طعم خوب آن به همین علت است. در ادامه با طرز تهیه کدو کلو بیج آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کدو کلوبیج
- آرد گندم الک شده یک پیمانه
- کدو حلوایی پخته و له شده یک پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- گلاب یک تا دو قاشق غذا خوری
- شیر یک چهارم پیمانه
- پودر دارچین و مغز هل کوبیده شده یک قاشق چایی خوری
- نمک یک هشتم قاشق چایی خوری
- شکر یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر d; قاشق چایی خوری
طرز تهیه کدو کلوبیج
مرحله اول
برای تهیه کدو کلوبیج ابتدا ضروری است یک کدو حلوایی را بشویید سپس آن را با پوست به تکه های درشت تقسیم کنید و آن را با مقداری آب درون قابلمه ای قرار دهید تا کدو حلوایی ها بپزند. سپس کدو حلوایی را از پوست آن جدا کنید و با قاشق له کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ، شکر، کدو حلوائی پخته شده، آرد، گلاب، شیر، بیکینگ پودر، نمک، دارچین و پودر هل را درون ظرفی بریزید و همه آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط به دست آمده را کنار بگذارید تا جا بیفتد.
مرحله سوم
کمی روغن درون تابه ای بریزید و اجازه دهید داغ گردد. سپس مواد آماده شده را با دست مانند کتلت یا کوکو درست کنید و آن ها را درون روغن بیندازید و اجازه دهید تا سرخ شوند.
در حین سرخ شدن موادتان باید کمی پف کند و مغز پخت گردد. سپس طرف دوم آن را هم سرخ کنید.
نکات تهیه کدو کلوبیج
برای خوشمزه تر شدن این شیرینی می توانید مقداری مغز گردو خرد شده به مایه آن اضافه کنید.
برای تهیه این شیرینی می توانید به جای شیر از ماست هم بهره ببرید اما شیر آن را لطیف تر می نماید.
برترین کار این است که برای تهیه این شیرینی از ترکیبی از آرد برنج و آرد گندم بهره ببرید. اگر آرد برنج را هم به موادتان اضافه کردید باید زمان استراحت خمیرتان را بیشتر کنید.
منبع: کتاب کاله