چطور حلوا شعریه درست کنیم؟
به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، حلوای شعریه (باقلوا شعریه) یکی از دسرهای عربی جذاب و خوشمزه است. نام این دسر را از ماده اصلی آن یعنی رشته شعریه گرفته اند که نوعی رشته نازک و ترد است. از این رشته در تهیه کنافه، باقلوای ترکی و چند شیرینی دیگر هم استفاده می گردد. رشته شعریه را به نام های رشته کادایف، رشته عربی یا رشته پاکستانی هم می شناسند. این رشته را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی بخرید. طرز تهیه باقلوا شعریه آسان است و برای پختن این حلوای زعفرانی خوشمزه نیازی به فر نیست. مانند آرد در حلوای عادی، برای تهیه کردن حلوای شعریه هم رشته ها در تابه تفت داده می شوند. با این قسمت از آموزش آشپزی خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه حلوا شعریه با شیر عسلی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای حلوا شعریه
- رشته شعیریه یا پاکستانی: 2 بسته
- شیر عسلی: یک و یک سوم قوطی
- گردو خرد شده: نصف پیمانه
- گلاب: 4 قاشق غذاخوری
- زعفران دم نموده به میزان لازم
- کره: 100 گرم
- شیر: 150 میلی لیتر
- پودر هل: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه حلوا شعریه (باقلوا شعریه)
1.
برای آغاز رشته ها به قطعات حدود یک سانتی متر خرد کنید. برای این که راحت تر باشید بهتر است رشته ها را در همان بسته بندی خرد کنید. دقت کنید که رشته ها بیش از حد ریز نشوند.
2.
کره را داخل یک تابه عمیق با حرارت ملایم آب کنید و رشته را در آن تفت دهید. حدود نیم ساعت کافی است تا رنگ رشته دو درجه تیره تر گردد و از خامی در بیاید. رشته را مدام هم بزنید تا نسوزد و دو رنگ نگردد.
3.
بعد از تغییر رنگ دادن رشته ها، پودر هل و گلاب را به آن ها اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
4.
در این مرحله می توانید از دو روش متفاوت بهره ببرید.
روش اول: در این روش رشته ها پخته می شوند و حلوا نرم می گردد. برای این کار زعفران و شیر را با هم مخلوط و به رشته ها اضافه کنید.
روش دوم: در این روش رشته ها ترد و کریسپی باقی می مانند و بافت حلوا زیر دندان به خوبی حس می گردد. برای این کار شیر را از مواد حذف و زعفران را به تنهایی به رشته ها اضافه کنید.
5.
در صورتی که روش اول را انتخاب کردید، بعد از اضافه کردن شیر، در ظرف را بگذارید تا رشته ها برای 15 الی 30 دقیقه بپزند و کاملا نرم شوند.
6.
در ادامه روش اول، بعد از پختن رشته ها شیر عسلی را به آن ها اضافه کنید.
اما اگر روش دوم را انتخاب کردید و می خواهید حلوای ترد و کریسپی داشته باشید، بعد از اضافه کردن زعفران مستقیم شیر عسلی را اضافه کنید و مواد را برای 2 الی 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. حلوا نباید در این مرحله بیش از 5 دقیقه و با حرارت زیاد تفت بخورد، چون بعد از خنک شدن به شدت سفت خواهد شد.
7.
بعد از برداشتن حلوا از روی حرارت چند دقیقه به آن موقع دهید تا دمای آن پایین بیاید. توجه کنید که حلوا نباید کاملا سرد گردد. یک تکه فویل روی میز خود بگذارید و مانند تصویر حلوا را روی آن پهن کنید.
8.
مغز گردوی خرد شده را وسط حلوا بریزید و به یاری فویل آن را رول کنید و شکل دهید. سپس فویل را دور آن بپیچید. اجازه دهید حلوا تمام طول شب در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. بعد از خارج کردن حلوا از یخچال، آن را با یک چاقوی اره ای تیز برش بزنید و سرو کنید.
دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی
چطور کیک شربتی درست کنیم؟
چطور دسر کدو حلوایی درست کنیم؟
منبع: دیجیکالا مگ