مصرف قارچ خطر ابتلا به افسردگی را کاهش می دهد؟
به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، بر طبق تحقیقات صورت گرفته، دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند. به گفته محققان، قارچ ها نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می دهند، بلکه تحقیقات تازه نیز نشان می دهد که این سوپرخوراکی ممکن است برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از وبگاه ساینس دیلی، به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می نمایند.
قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین ضد التهابی هستند که به وسیله انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.
قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب یاری می نماید. علاوه بر این، بعضی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ممکن است بروز فاکتور های نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک نمایند که می تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.
منبع: فرارو