همبرگر گیاهی فراوری می گردد
به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، آژانس ملی علوم استرالیا با یک رستوران فست فود به منظور ایجاد یک جایگزین بر پایه گیاه برای همبرگرهای گوشت همکاری نموده است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ فناوری و تکنولوژی به نقل از شینهوا، آژانس ملی علوم استرالیا با یک رستوران فست فود به منظور ایجاد یک جایگزین بر پایه گیاه برای همبرگرهای گوشت همکاری نموده است.
سازمان تحقیقات علمی و صنعتی مشترک المنافع (CSIRO) و Hungry Jacks، قرار است یک برگر بر پایه حبوبات را تحت یک سرمایه گذاری مشترک با نام v2food تهیه و به بازار عرضه نمایند.
این همبرگر با هدف تقلید از طعم و بافت گوشت گاو با فواید اضافی فیبر و مواد مغذی و همچنین سازگاری با محیط زیست فراوری می گردد.
براساس تحقیقات موسسه دنیای بهداشت جورج، فروش محصولات همبرگر بدون گوشت در استرالیا بین سال های 2010 تا 2019، 289 درصد رشد داشته است.
نیک هازل ، مدیر اجرایی v2food گفت: این سرمایه گذاری به دلیل افزایش دنیای در مصرف گوشت ضروری به نظر می رسد.
هازل تأکید می نماید: جمعیت دنیا به سمت 10 میلیارد نفر در حال رشد است و مصرف سرانه گوشت نیز در حال رشد است؛ اقدامات این چنینی برای حفظ کره زمین و محافظت از محیط ریست لازم است.
کریستینا پولارد ، محقق تغذیه و بهداشت عمومی دانشگاه کورتین می گوید: نکته حائز اهمیت این است که در بسیاری از رستوران ها از گوشت بی کیفیت استفاده می گردد.
پولارد گفت: مشکل این است که اغلب محصولاتی نظیر همبرگر از محصولات اولیه سالم تهیه نمی شوند؛ آنها به شدت فرآوری می شوند و مملوء از چربی و نمک هستند.
انتهای پیغام/
منبع: خبرگزاری فارس