چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم

به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، تهران (پانا) - هنگام آماده کردن چای بهتر است آب از قبل مانده در کتری را عوض کنید. آبی که مجدد جوشیده می گردد حاوی مواد خطرناکی مانند آرسنیک و نیترات خواهد بود که به شدت برای بدن خطرناک است.

چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم

به گزارش خراسان، عین ا... ولی زاده، کارشناس تغذیه با هشدار درباره لزوم پرهیز از چنین کاری گفت: در آب چند بار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می گردد و سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد.

زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات، در معرض حرارت بالا قرار گیرد، ترکیبات آن کاملا تغییر می یابد و به نیتروزامین تبدیل می گردد که می تواند سرطان زا باشد. افزون بر این، نیترات می تواند در روده به نیتریت تبدیل و در خون با هموگلوبین ترکیب گردد و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافت های بدن به خصوص مغز را کاهش دهد.

منبع: خبرگزاری پانا

به "چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید