راهی برای صبحانه نخوردن بچه ها

به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، تهران (پانا) - صبحانه مهم ترین وعده غذایی برای بچه ها است که تاثیر بسیار زیادی بر فکر و هوش آن ها دارد و نخوردن آن یکی از مشکلاتی است که بیشتر والدین با آن روبرو هستند.

راهی برای صبحانه نخوردن بچه ها

به گزارش نمناک، صبحانه نخوردن بچه ها والدین را همواره نگران می نماید و به عنوان مانعی برای رشد بچه ها عمل می نماید. صبحانه مهم ترین وعده غذایی روز است، برای استفاده از این ضرب المثل قدیمی که اغلب والدین این را می دانند با این حال کوشش برای خوردن صبحانه در بچه ها زمانی که مدرسه می فرایند، می تواند تا حدی سخت باشد.

آن ها ممکن است شکایت نمایند که خیلی زود است که چیزی بخورند، گرسنه نیستند، چون نمی توانند تصمیم بگیرند چه بخورند در نتیجه، برخی از بچه ها به مدرسه با شکم خالی می فرایند و تا اولین زمان استراحت در مدرسه، غذایی نمی خورند.برای اینکه کودکتان مشتاق به خوردن صبحانه گردد و رشد آن تهدید نگردد راهکار های این بخش را به دقت بخوانید.

راهی برای برطرف مشکل صبحانه نخوردن بچه ها

چرا بچه ها باید قبل از مدرسه یک صبحانه سالم بخورند؟

حذف هر یک از صبحانه ها می تواند منجر به سردرد و یا درد گرسنگی گردد.اگر کودک شما با درد و سردرد در کلاس حضور داشته باشد، مطمئنا درس ها خیلی سازنده نخواهند بود.دلایل بیشتری برای خوردن یک صبحانه سالم قبل از مدرسه وجود دارد و این موارد، عبارتند از:

* معین شده است بچه های که صبحانه می خورند دارای تمرکز بهتر، مهارت های حل مساله و هماهنگی چشم هستند.آن ها بعلاوه به طور کلی هوشیار و خلاق تر هستند، و احتمال کمتری وجود دارد که از مدرسه به علت بیماری غیبت نمایند.

* صبحانه بعلاوه به مسائل وزنی در بچه ها مربوط می گردد، به طوری که بچه هایی که صبحانه نمی خورند، تمایل دارند بیشتر غذا بخورند و در طول روز غذای زیادتری می خورند.

تاثیرات صبحانه خوردن در بچه ها

* صبحانه به فعاایت متابولیسم بدن یاری می نماید که به پردازش و هضم تمام غذایی که بعداً مصرف می کنیم هم یاری می نماید اگر این سازوکار با صبحانه آغاز نگردد، بدن می تواند به حالت احتکار و ذخیره سازی ادامه دهد، جایی که فکر می نماید برای مدت زیادی غذا نخواهد خورد و اندازه زیادی از غذایی که بعداً مصرف می گردد را ذخیره می نماید و باعث افزایش وزن می گردد.

* خوردن یک صبحانه خوب با کربو هیدرات و پروتئین در طول ساعات صبحگاهی مدرسه به سرزندگی و فعالیت یاری خواهد نمود.اگر کودک قبل از نهار ورزش یا PE داشته باشد، سعی خواهند کرد معده را بعد از 15ساعت غذا دهند! آن ها هیچ انرژی ندارند و حتی می توانند احساس ضعف نمایند.

* یک صبحانه سالم به بچه ها شما یاری می نماید تا بازی نمایند و بهتر یاد بگیرند.گزینه های شیرین بیشتری می توانند برای هجوم سریع انرژی وسوسه شوند، اما قبل از اینکه انرژی شانس استفاده از آن را داشته باشد، احتمال کم شدن و سوختن انرژی بیشتری وجود دارد. پیروی از گزینه های سالم، انرژی خوب را فراهم می نماید که فقط یک جهش قند نخواهد بود.

فواید خوردن صبحانه قبل از مدرسه

توصیه هایی برای صبحانه خوردن بچه ها

صبحانه یکی از مهم ترین و اصلی ترین وعده ها غذایی است اما متاسفانه 40 درصد از بچه ها برای خوردن صبحانه بهانه گیری می نمایند و در واقع صبحانه نمی خورند. اگر کودک شما هم به این گروه ملحق شده است باید هوشیار باشید و برای داشتن کودکی سالم برای برطرف این مشکل از راه کارهایی که در این بخش از نمناک می خوانید استفاده نموده و کودک خود را به سمت خوردن صبحانه سوق دهید.

یک مثال خوب مهم است که بچه ها شما فکر ننمایند آن ها تنها کسانی هستند که باید صبحانه بخورند خوردن یک چیز مشابه و خوردن صبحانه برای کل خانواده، حتی والدین و پدران برای انجام این کار مهم است.

کودکتان را سحر خیز کنید:

بیشتر بچه های که صبحانه نمی خورند بچه های هستند که دیر تر از حد معمول از خواب بیدار می شوند و یا برای رفتن به مدرسه با عجله آماده می شوند و زمانی رای صبحانه خوردن ندارند و یا اینکه به علت خوابیدن بیش از حد اشتهایی به خوردن صبحانه ندارند.

زود بیدار شدن بچه ها برای خوردن صبحانه

نظر کودکتان را در خصوص صبحانه بپرسید:

بچه ها مواد غذایی متفاوتی را نسبت به بزرگترها برای صبحانه دوست دارند. از انها در خصوص صبحانه مورد علاقه شان سوال کنید و نظرات انها را بر سر سفره صبحانه راه دهید.

صبحانه را برای آنها مثل یک بازی و سرگرمی کنید:

نه تنها صبحانه بلکه هر وعده غذایی که خوردن آن با شادی و خنده همراه باشد لذت بیشتری خواهد داشت و کودک بیشتر به خوردن علاقه مند می گردد. شما با توجه به سن کودکتان می توانید زمان خوردن صبحانه او را سرگرم و شاد کنید تا با میل بیشتری صبحانه بخورد.

سرگرم کردن کودک برای خوردن صبحانه

غذاهای غیر طبیعی را برای آخر بگذارید:

برخی از والدین از یک سری غذاهای فرآوری شده برای صبحانه کودکشان انتخاب می نمایند که امری کاملا اشتباه است و علاوه بر اینکه هیچ تاثیر مثبتی در رشد کودک ندارد بلکه ذائقه او را هم به سمت غذاهای آماده سوق می دهد.

میز صبحانه را متنوع بچینید:

این بدان معنا نیست که هر چیزی که مربوط به صبحانه است همگی را خریداری و بر سر میز صبحانه بچینید بلکه بهتر است در خرید خود متنوع عمل کنید تا اشتهای کودک شما تحریک گرددو مطمئنا هیچ کودکی دوست ندارد هر روز صبح نیمرو بخورد و یا همواره برای صبحانه نان و پنیر داشته باشد.

تحریک اشتهای کودک برای صبحانه

راهکار صبحانه نخوردن کودک قبل از رفتن به مدرسه

در متن زیر چند نکته برای یاری به کودک خود برای خوردن یک صبحانه سالم قبل از مدرسه آورده شده است:

اگر می دانید که کودک شما معمولاً دوست ندارد و یا وقت برای صبحانه خوردن ندارد، سعی کنید که آن ها را 15 دقیقه زودتر بلند کنید.این زمان کمی اضافی، می تواند به آن ها یاری کند تا بیشتر بیدار شوند و قبل از رفتن آماده باشند.

اگر زمان هنوز یک مساله است ، یا ساندویچ خانگی سالم همواره بهتر از هیچ است.

اگر کودک شما کسی است که شکایت می نماید گرسنه نیست، با وجود اینکه آن ها 10 ساعت یا بیشتر بدون غذا بودند، در نظر بگیرید که چه زمانی غذا را قبل از خوابیدن نخوردند.سعی کنید شام را به نیم ساعت، یا حتی یک ساعت قبل، زودتر، و یا حتی قبل از آن را رها کنید، تا ببینید آیا این کار باعث گرسنگی می گردد وقتی که کودک شما صبح بیدار می گردد یا خیر.

بگذارید که کودکتان تایم بیشتری را گرسنه بماند و بگذارید کودکتان چیزی را که دوست دارد بخورد و أنها را برایش آماده کنید، این کار تمام نگرش آن ها نسبت به غذا را بهبود خواهد بخشید.

با دادن یک کاسه از غلات سرد و یا نان تست ساده، ابتدا می تواند باعث گردد که کسی از این ایده دور گردد اما اگر زمان زیادی طول می کشد تا آن ها صبح سپس تصمیم بگیرند که چه می خواهند، برنامه ریزی کنید و یک برنامه سالم با آن ها در آخر هفته ایجاد کنید. شما حتی می توانید اندازهی از غذاها را درست کنید و به سادگی درون یخچال و فریزر بگذارید و هر وقت خواستید، بیرون بیاورید و صبح زود بخورید.

منبع: خبرگزاری پانا

به "راهی برای صبحانه نخوردن بچه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهی برای صبحانه نخوردن بچه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید