طرز تهیه تارت زردآلو نرم و لذیذ

به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، طرز تهیه تارت زردآلو را بلد هستید؟ تارت ها از دسته و محبوب هستند که تهیه آن ها به کمی ظرافت و دقت احتیاج دارد. البته این به معنای سخت بودن کار نیست، کافی است دستورالعمل و خمیر آن را رعایت کنید تا در نهایت یک تارت شیک، مجلسی و خوشمزه داشته باشید. حالا که فصل زردآلو است، بهتر است از این فرصت بهره ببرید و دست به کار شوید تا یک تارت زردآلو خوشمزه بپزید. در این مقاله از سرویس، به طرز تهیه تارت زردآلو می پردازیم و فوت و فن های تهیه آن را به شما می گوییم. با همراه باشید.

طرز تهیه تارت زردآلو نرم و لذیذ

طرز تهیه تارت زردآلو

مدت زمان آماده سازی مواد: 40 دقیقه

مدت زمان مورداحتیاج برای پخت: 60 دقیقه

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت

آب سرد: 90 میلی لیتر

آرد: 300 گرم

کره: 170 گرم

وانیل: نوک قاشق چای خوری

نمک: نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای لایه روی تارت زردآلو

زردآلو: 800 گرم

نشاسته ذرت: 20 گرم

آرد گندم: 20 گرم

کره: 30 گرم

وانیل: نوک قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه تارت زردآلو

برای درست کردن تارت زردآلو باید ابتدا خمیر تارت را آماده نموده و در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد. سپس آن را در قالب شکل دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. در آخر، مواد لایه رویی تارت را روی خمیر بچینید و 50 دقیقه دیگر در فر بگذارید. بعد از خارج کردن قالب و سرد شدن، آن را سرو کنید.

مرحله اول: آرد، کره و نمک را مخلوط کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه خمیر تارت، آرد و نمک را دو بار از الک ریز عبور دهید تا ناخالصی های آن گرفته گردد. سپس در مخلوط کن بریزید. کره را از یخچال بیرون بیاورید و آن را خرد کنید. مواد را به هم بزنید تا بافت آن شبیه شن گردد و دانه های آرد با کره به هم بچسبند. اگر مخلوط کن در دسترس ندارید، در یک ظرف، آرد، نمک و کره سرد را با چنگال له و ترکیب کنید.

مرحله دوم: آب را به مواد خمیر تارت اضافه کنید

در این مرحله، به تدریج و طی چند مرحله آب را به ترکیب اضافه کنید. آبی را که استفاده می کنید، حتما باید سرد باشد و از قبل در یخچال قرار دهید. ممکن است بسته به نوع آردی که استفاده می کنید، میزان آب کمتر یا بیشتری لازم باشد. بنابراین هر بار که آب را اضافه می کنید، مایه خمیر را به هم بزنید تا یکدست گردد.

مرحله سوم: خمیر را استراحت دهید

سپس وانیل را روی خمیر بپاشید. (اگر از طعم دهنده های دیگر برای خوشمزه تر شدن خمیر تارت می خواهید بهره ببرید، در این مرحله، آنها را به مواد خمیر بیفزایید) و یک دور دیگر مخلوط کن را بزنید. بعد که خمیر کاملا آماده شد، آن را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به صورت گرد درآورید. خمیر را در یک پاکت فریزری بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا دمای آن خنک گردد.

مرحله چهارم: قالب را آماده و فر را روشن کنید

در فاصله ای که خمیر تارت زردآلو در حال استراحت است، فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه بگذارید تا گرم گردد. بعد از آماده شدن خمیر، کف قالب فر را کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی روغن چرب کنید. قالب را کنار بگذارید و خمیر سرد شده را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله پنجم: خمیر تارت را در قالب بگذارید

روی یک سطح را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید. قطر خمیر باید نازک گردد و کل قالبتان و دیواره های آن را بپوشاند. خمیر را در قالب چرب شده بگذارید و قسمت دیواره ها را با چنگال خط دار کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد. کف قالب را با نوک چنگال چند بار سوراخ کنید. اگر حجم خمیر تارت شما زیاد است و دو تا قالب برای تهیه تارت آماده نموده اید، این کار را برای قالب دیگر هم تکرار کنید.

مرحله ششم: خمیر تارت را در فر بگذارید

در این مرحله از طرز تهیه تارت زردآلو، قالب خمیر را در فر بگذارید و روی 175 درجه تنظیم کنید. به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر بپزد و روی آن کمی طلایی گردد. سپس قالب را از فر بیرون بیاورید. در این فاصله مواد روی خمیر تارت یا لایه روی آن آماده کنید.

مرحله هفتم: مواد روی تارت زردآلو را آماده کنید

برای آماده کردن مواد روی تارت زردآلو، زردآلوها را از قبل بشویید و از وسط نصف کنید. هسته زردآلوها را بیرون بیاورید و برش های زردآلو را کنار بگذارید. کره ای را که برای روی مایه تارت آماده نموده اید، روی دمای غیرمستقیم بگذارید تا به ذوب گردد. آرد گندم، نشاسته ذرت و پودر وانیل را هم از الک ریز عبور دهید.

مرحله هشتم: مواد روی تارت زردآلو را بچینید

برای چیدن مواد روی تارت زردآلو، زردآلوها را روی خمیر پخته شده بچینید. روی زردآلوها را کره بمالید و آرد و نشاسته و وانیل بپاشید. اگر از خمیری که در قالب چیده اید، برش هایی اضافه آمده است، به جای مانده خمیرها را کاتر بزنید و روی مواد به شکل پنجره ای قرار دهید تا ظاهر تارت زیباتر گردد.

مرحله نهم: دوباره قالب تارت زردآلو را در فر بگذارید

در آخرین مرحله از طرز تهیه تارت زردآلو، دوباره سینی یا قالب را در فر بگذارید. دمای فر را روی 200 درجه تنظیم کنید و اجازه دهید تارت به مدت 20 دقیقه بپزد. سپس دما را کم کنید و روی 180 درجه بگذارید. 30 دقیقه دیگر، قالب را در فر بگذارید تا روی مواد هم طلایی گردد. سپس قالب را از فر خارج کنید و در دمای محیط بگذارید تا سرد گردد. بعد از سرد شدن، آن را با کاتر برش بزنید و هر اسلایس را در ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه تارت زردآلو

*برای لایه روی تارت زردآلو، به جای زردآلوی تازه می توانید از ، مارمالاد زردآلو، که از قبل خیس نموده اید یا از ترکیب چند تا از آن ها در کنار هم بهره ببرید.

*می توانید برای خوش طعم تر شدن تارت زردآلو، قبل از گذاشتن مواد در فر و پختن، روی آن را یا یا هل هم بپاشید. به کار بردن این مواد اختیاری است.

*برای جدا کردن تارت زردآلو از کف سینی فر، حتما اجازه دهید تارت خنک گردد و بعد اقدام به جداسازی تارت از قالب کنید. چون خمیر تارت بعد از بیرون آمدن از فر، بافت بسیار شکننده ای دارد و با کمترین ضربه خرد می گردد.

نکات درست کردن خمیر تارت زردآلو

*خمیر تارت باید حتما در فر درست گردد، چون نوع خمیر آن احتیاج به گرما و دمای خشک فر دارد. به خاطر همین امکان پخت خمیر تارت در قابلمه وجود ندارد.

*برای درست کردن خمیر تارت، همه مواد باید سرد باشند و به محض بیرون آوردن از یخچال استفاده شوند. نباید برای تهیه تارت، مواد را از قبل در دمای محیط بگذارید.

*برای میکس کردن مواد و تهیه خمیر تارت، بهتر است حداقل استفاده را از دست بکنید. چون گرمای دست ممکن است بافت خمیرتان را خراب کنید.

*اگر غذاساز یا مخلوط کن ندارید، برای ترکیب کردن کره سرد به آرد و تهیه خمیر، از چنگال بهره ببرید. اجازه ندهید که کره با دمای دستتان نرم گردد.

*قرار دادن خمیر تارت در یخچال به مدن حداقل 30 دقیقه باعث می گردد خمیر منسجم تر گردد و از هم نپاشد. ضمناً خمیر بعد از آماده شدن باید دوباره سرد گردد.

*خمیری را که به دست می آورید باید حالت شنی داشته باشد. اگر میزان آب کم بود، کمی آب دیگر روی آرد و ترکیبات خمیر بپاشید. ولی این کار را با احتیاط انجام دهید تا آب زیاد نشده و خمیر شل نگردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت زردآلو با زردآلو تازه و خشک

سوالات متداول

برای منسجم شدن خمیر تارت چه کنیم؟

برای منسجم شدن خمیر تارت باید خمیر را با مواد سرد درست کنید و بعد آن را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

برای لایه روی تارت زردآلو از چه موادی به جای زردآلو می توان استفاده کرد؟

می توانید بنا بر دلخواه یا مواد در دسترستان، از مربای زردآلو، مارمالاد زردآلو یا برگه زردآلو که از قبل در آب خیس نموده اید، بهره ببرید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه تارت زردآلو نرم و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت زردآلو نرم و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید