ضرورت منع استفاده از مواد قندی در غذاهای صنعتی نوزادان

به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، سازمان جهانی بهداشت بر منع استفاده از سطح بالایی از مواد قندی در پوره ها و غذاهای صنعتی نوزادان تاکید کرد.

ضرورت منع استفاده از مواد قندی در غذاهای صنعتی نوزادان

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، به گفته کارشناسان سلامت وجود سطح بالایی از قند، تهدیدی برای اولین دندان های نوزاد به حساب می آید و بر تمایلات غذایی آنان در بزرگسالی اثر می گذارد.

طبق اعلام این سازمان، غذاهای صنعتی بچه ها حتی در صورتی که در دسته خوراکی های شور و تند قرار گیرد حاوی میزان بالایی از مواد قندی است و لازم است مواد قندی از غذاهای بچه ها کمتر از 36 ماه حذف شود.

دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت خواستار آن شده تا سطح بالای مواد قندی در رژیم غذایی نوزادانی که از خوراکی های صنعتی در دسترس تغذیه می شوند حذف شود زیرا این نوع مواد غذایی به اولین دندان های نوزادان آسیب می زند و موجب می شود سلیقه غذایی آنان به گونه ای شکل گیرد که در بزرگسالی به چاقی و بیماری های مرتبط با چاقی منجر شود.

همچنین گفته شده خوراکی های سرشار از مواد قندی به عنوان غذای نوزادان کمتر از 6 ماه در بازار موجود هستند و این درحالیست که سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که نوزاد پیش از 6 ماه باید تنها از شیر مادر تغذیه شود.

بررسی های این سازمان روی مواد غذایی فروخته شده در فاصله سال های 2017-2016 در انگلیس، دانمارک و اسپانیا نشان می دهد که غذاهای صنعتی نوزادان مطابق با دستورالعمل های توصیه شده در مورد میزان نمک، پروتئین، چربی و کربوهیدرات است اما بسیاری از آن ها حاوی سطح بالایی از مواد قندی است.

منبع: همشهری آنلاین

به "ضرورت منع استفاده از مواد قندی در غذاهای صنعتی نوزادان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت منع استفاده از مواد قندی در غذاهای صنعتی نوزادان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید