8 اشتباه رایج در تهیه پاپ کورن

به گزارش وبلاگ فناوری و تکنولوژی، پاپ کورن همراه 90 دقیقه فوتبال و تاریکی سینماست. آماده کردن این هله هوله سالم و پرطرفدار در خانه کار آسانی است. کافی است از اشتباهاتی در ادامه مطلب آورده ایم پرهیز کنید و با چند بار آزمون و خطا، بهترین راه برای باز کردن دانه های ذرت را پیدا کنید.

8 اشتباه رایج در تهیه پاپ کورن

روغن زیاد می ریزید؟

نگران چاق شدن و کنار گذاشتن رژیم غذایی تان نیستید و به همین دلیل روغن زیادی را برای آماده کردن پاپ کورن در قابلمه می ریزید؟ مسئله اصلا کم کالری درست کردن پاپ کورن ها نیست.اگر روغنی که در قابلمه داغ می کنید زیاد باشد، ذره ها درست باز نمی شوند و به نتیجه ای که انتظار داشته اید نمی رسید.

بهترین راه برای آماده کردن این خوراکی، چرب کردن کامل کف ظرف با لایه نازکی از روغن البته روغن با کیفیت است. پس با دست و دلبازی بیش از حد، یک بند انگشت روغن در قابلمه نریزید.

ذرت ها نم کشیده اند؟

قرار دادن دانه های ذرت در جای نامناسب، ممکن است آنها را مرطوب کند. ذرت مرطوب حتی در روغن داغ هم به خوبی باز نمی شوند و قبل از آنکه بشکفد، سرخ شده یا می سوزد.

نمک دانه درشت به ذرت زده اید؟

هر چه نمکی که برای طعم دار کردن ذرت ها استفاده می کنید ریزتر باشد، پاپ کورن خوش طعم تری آماده می شود. نمک دانه درشت از روی ذرت ها سر می خورد و در نهایت پاپ کورنی که آماده کرده اید بی طعم می شود. اگر غذاهای خوش نمک بیشتر باب میل تان است و قصد دارید پاپ کورن خوش نمکی داشته باشید حواستان به ارتبلط بین چاقی و نمک هم باشد!

دنبال دستور خاصی می شد؟

آماده کردن پاپ کورن خوش طعم فرمول دقیقی ندارد. همه می دانند که برای تهیه این خوراکی پرطرفدار باید کف قابلمه را خوب چرب کنند و روی حرارت زیاد قابلمه را داغ کنند، سپس ذرت ها را با کمی نمک در قابلمه بریزند و درش را ببندید.

درست است! با همین روش دانه های زرد تند تند باز می شوند و به در قابلمه می خورند، اما این همه ماجرا نیست. برای درست کردن پاپ کورن حرفه ای باید به خودتان فرصت آزمون و خطا بدهید. چند باری دانه ها را بسوزانید و چند بار آنها را سفت از روی حرارت بردارید تا بالاخره روش خاص خودتان را برای باز کردن ذرت ها پیدا کنید.

برای طعم دار شدنش به هر دری می زنید؟

برای آماده کردن پاپ کورن خوشمزه نیازی به استفاده کردن از ادویه های فراوان ندارید. تنها استفاده از کمی نمک برای درست کردن این خوراکی پرطرفدار کافی است. پس سراغ پودر سیر و آویشن و ادویه های دیگر نروید.

چند ساعت قبل از مهمانی پف فیل درست می کنید؟

هیچ چیز به اندازه پاپ کورن نم کشیده نمی تواند مهمان هایتان را پس بزند. برای روی میز گذاشتن این خوراکی عجله نکنید. آماده کردن پاپ کورن تنها پنج دقیقه از شما وقت می گیرد. پس همان زمانی که قصد سرو کردنش را دارید، آن را آماده کنید.

قابلمه را خوب تکان نمی دهید؟

در میانه باز شدن ذرت ها نباید در قابلمه را باز کنید و تنها با تکان دادن قابلمه روی حرارت بالاست که می توانید همه دانه ها را باز کنید. حواستان باشد که درست تکان ندادن قابلمه، باعث سوختن بعضی از ذرت ها و باز نشدن بعضی از آنها می شود.

با کره پاپ کورن می پزید؟

پاپ کورن یک هله هوله سالم است و نیازی نیست که برای سالم تر طبخ کردن آن زیاد از اندازه به خودتان زحمت بدهید. برای درست کردن آن، تنها کافی است کمی روغن مخصوص سرخ کردنی در قابلمه بریزید؛ پس بی فایده سراغ روغن خرما و کره و روغن زیتون نروید.

یادتان نرود که این خوراکی روی حرارت بالا آماده می شود و اگر روغنی که استفاده می کنید توان تحمل آن دما را نداشته باشد، ضرر زیادی به بدنتان می رسد.

منبع: کتاب کاله

به "8 اشتباه رایج در تهیه پاپ کورن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 اشتباه رایج در تهیه پاپ کورن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید